Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

HEAR HEAR! muziekfestival

Op zondag 14 augustus kan je naar de eerste editie van HEAR HEAR!. Een nieuw evenement op de festivalweide in Kiewit. Een topproductie in licht en geluid, lekker eten en drinken en bovenal gewoon goeie muziek. Verspreid over vier podia kan je in de allerbeste omstandigheden je hart ophalen bij o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar

koop hier je ticket

Veelgestelde vragen

HEAR HEAR! is op zondag 14 augustus in Kiewit, Hasselt.

HEAR HEAR! is op de Pukkelpopweide, het festivalterrein aan de Kempische Steenweg in Kiewit, op een boogscheut van Hasselt (België).

Tickets kosten €95 en zijn te koop op deze pagina 
Er zijn geen aangepaste ticketprijzen voor kinderen.  

Er is geen minimum of maximum leeftijd: iedereen is welkom. Voor kleine kinderen zijn er geen aangepaste faciliteiten, we raden het ook af om met hen naar het festival te komen. Er zijn geen aangepaste ticketprijzen voor kinderen.  

Ja, via de ticketpagina van HEAR HEAR! kan je tot 31 juli eet- en drankbonnen bestellen. Je kan ze per tien kopen en ze kosten €3 per stuk.      

Er is parkeergelegenheid in de omgeving van het festivalterrein. Ter plaatse volg je de parkeerborden. Je hoeft niet van tevoren te reserveren.

Er is geen camping. Festivalgangers die graag blijven overnachten, kunnen altijd een kijkje nemen op de pagina's van Visit Hasselt