Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

HEAR HEAR! muziekfestival

Op zondag 14 augustus kan je naar de eerste editie van HEAR HEAR!. Een nieuw evenement op de festivalweide in Kiewit. Een topproductie in licht en geluid, lekker eten en drinken en bovenal gewoon goeie muziek van o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar

koop hier je ticket

Veelgestelde vragen

HEAR HEAR! is op zondag 14 augustus in Kiewit, Hasselt. De deuren gaan open om 11.00u.

HEAR HEAR! is op de Pukkelpopweide, het festivalterrein aan de Kempische Steenweg in Kiewit, op een boogscheut van Hasselt (België).

Er is officiële parkeergelegenheid in de omgeving van het festivalterrein. Ter plaatse volg je de parkeerborden. Je hoeft niet van tevoren te reserveren.  Parkeren kost €8 en kan enkel cash.  Alvast bedankt om niet aan wildparkeren te doen. 

 

Er zijn verschillende gratis zonnecrème dispensers met factor 30 en 50 aanwezig op het festivalterrein en aan schaduwplekken ook geen gebrek aangezien de optredens plaatsvinden in goed verluchte tenten. Met onze ‘Magic Mist’ (oftewel nevelaars) langs onze houten wandelweg wordt gezorgd voor extra verkoeling. Het Vlaamse Kruis is extra alert. Er is drinkbaar water in de buurt van hun EHBO-tent en in de omgeving van de hoofdingang. 

Voor je het festivalterrein kan betreden, moet je door een metaaldetectiepoort en kan er rechtmatig worden afgetast en gevraagd worden zakken of tassen te openen. Je mag dit weigeren maar dan krijg je helaas geen toegang tot het festivalterrein. Bij het bezit van drugs of verdovende middelen wordt de toegang verboden. 

VERBODEN        

 • Vloeistoffen en gels in verpakking groter dan 100ml, lachgas, drugs of verdovende middelen, drank (alcoholische & niet-alcoholische), glas - blik - brik - (lege drinkbussen en lege camelbags zijn wel toegelaten).          
 • Scherpe voorwerpen, messen, knuppels, scharen, kettingen en/of andere en steekvoorwerpen die een gevaar kunnen opleveren. Vuurwerk, explosieven, kaarsen, fakkels, Bengaals vuur.          
 • Chemische stoffen, spuitbussen die als wapen gebruikt kunnen worden (met uitzondering van zonnecrème en deodorant spuitbus die kleiner is dan 100ml).           
 • Rollend materiaal is verboden op het festivalterrein (met uitzondering van hulpmiddel voor mindervaliden).
 • Vlaggenstokken, parasols, paraplu’s met punt (inschuifbare paraplu’s zonder pin zijn wel toegelaten). 
 • Fietspompen, skateboards, motorhelmen.          
 • Elektrische voorwerpen, laserpennen.          
 • Professioneel geluids-,foto-,film-,videomateriaal, drones (eenvoudige fototoestellen zonder wisselbare lens, mobiele telefoons, smartphones en tablets zijn wel toegelaten).           
 • Opblaasbare items (badjes, ballen, zetels, bootjes, …).          
 • Klapstoeltjes, medicijnen en speciale vloeibare voeding zijn enkel toegelaten mits doktersattest.          
 • Gadgets, flyers, samples of andere promotiematerialen.          
 • Huisdieren [uitgezonderd (blindengeleide)honden die mensen met een handicap begeleiden)           
 • Elk voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk beschouwd kan worden beschouwd.           
 • Bij weigering van controle wordt de toegang tot het festivalterrein ontzegd.  
  Er is geen bewaardienst.

Nee, opgepast, indien je het festivalterrein verlaat, is dit definitief. 

 

Heen en terug met de Eventbus!  
Info en busticket(s): https://www.eventbus.be | info@eventbus.be 

Opstapplaatsen: Aalst halte De Haring - Aalter carpoolparking - Antwerpen Borsbeeksebrug - Beveren P&R Melsele - Brugge Kinepolis - Brussel Expo - Deinze carpool E17 Deinze - Erpe-Mere carpoolparking - Gent Gentbrugge P+R Arsenaal - Herentals carpoolparking Herentals-West - Ieper station - Kortrijk carpoolparking Kortrijk-Oost - Kruishoutem nieuwe carpoolparking - Leuven carpool Herent - Lokeren carpoolparking - Oostende busparking - Roeselare Hallen - Sint-Niklaas bushalte Serwir (thv Sinbad en hotel Serwir)

 

Standaardtickets kosten €95. 
VIP tickets (toegang exclusieve VIP Lounge) kosten €145 of €165 inclusief parking. 
Tickets kopen of upgraden naar VIP kan op deze pagina.
Er zijn geen aangepaste ticketprijzen voor kinderen.  

Nee, jammer genoeg is er voor deze editie geen extra openbaar vervoer voorzien.  

Ja, er is een fietstenstalling vlakbij het festivalterrein. 

Er is geen camping. Festivalgangers die graag blijven overnachten, kunnen altijd een kijkje nemen op de pagina's van Visit Hasselt

Wie persoonlijke spullen veilig achter slot en grendel wil te bewaren, kan een locker gebruiken. Tijdens het festival kan je steeds bij je bezittingen. Alle kastjes moeten voor sluiting van HEAR HEAR! worden leeggehaald.  Problemen met je locker, spullen vergeten? Mail naar info@mobilelocker.eu

Er zijn drie formaten:

 • Medium Low (25x30x45cm) - huurprijs €8 
 • Medium High (25x30x45cm) - huurprijs €9
 • XL (50x30x45cm) - huurprijs €14 

www.mobilelocker.eu
 

Ja, via de ticketpagina van HEAR HEAR! kan je tot 10 augustus juli eet- en drankbonnen bestellen. Je kan ze per tien kopen en ze kosten €3 per stuk.      

Ja, dat kan op de bestelpagina.
(zolang de voorraad strekt)

Er is geen minimum of maximum leeftijd: iedereen is welkom. Voor kleine kinderen zijn er geen aangepaste faciliteiten, we raden het ook af om met hen naar het festival te komen. Er zijn geen aangepaste ticketprijzen voor kinderen.  

Er is een standplaats vlakbij het festivalterrein. Voor alle officiële info check je deze pagina.